Начало Азиатски метод за гадаене на чаени листенца

Азиатски метод за гадаене на чаени листенца

Азиатски метод за гадаене на чаени листенца

Гледането на чай е древна практика, която може да разкаже много за бъдещето ви. Освен гледането на чай, което е идентично с това, което се прави и с кафето, съществува и друг метод, наричан азиатски. Вижте в какво се изразява и как можете и сами в домашни условия да надникнете в своето бъдеще:

Азиатски метод за гадаене на чаени листенца
 © iStock.com

В Азия чаят е не само традиционно напитка, лек за всички заболявания и част от етикета, но и способ да погледнем в бъдещето си. Азиатският метод за гадаене на чай е много прост и всеки може да го направи.

Как се прави?

Вземете чаша, поставете лъжица чай в нея и го залейте с вряла вода. Покрийте чашата с капак и я оставете за 10-15 минути. Докато чаят се запарва, трябва да се съсредоточите върху въпроса, на който търсите отговор. След това, според разположението на чаените листенца, се правят съответните тълкования. 

Техника за гадаене

Преди да започнете с тълкуването на чаените листа, трябва да определите позицията на чашата. В идеалния случай тя трябва да стои пред вас, обърната по същия начин както сте я поставили първоначално при запарването. Ако не помните как е стояла, можете да поставите чашата, така че дръжката да бъде отляво.   

Някои хора разклащат чашата с чай, преди да тълкуват местоположението на чаените листа. Всеки метод може да се счете за правилен, стига да го чувствате така. Вслушайте се в интуицията си и така избирайте позицията на чашата, която ви харесва най-много.

В азиатския метод за гледане на чай, специфичното е, че се тълкува разположението на чаените листенца, който са изплували на повърхността.

Отдясно има два чаени листенца, а отляво – едно. Тази подредба вещае добро и благополучно развитие, но подробното му значение зависи от въпроса, за който си мислите, докато запарвате чая. Това разположение на листата означава, че желанието ще се сбъдне – връзката с любимия ще бъде силна и трайна, в работата ви очаква повишение и т.н. Можете да бъдете сигурни, че в бъдеще ви очакват много успехи.

Ако от всяка страна на чашата има по едно листенце, това не е на добро. На работа, може да имате проблеми, има голяма вероятност за крах в личните отношения, близък човек може да пострада, поради кавги и липса на внимание от ваша страна, са възможни проблеми с приятелите. В общия случай това разположение предполага лош късмет и неуспехи.

Два чаени листенца от двете страни вещаят неуспехи в бизнеса и във всички парични въпроси. С личния живот, не всичко е толкова лошо, ще намерите радост и щастие. Ако въпросът, който ви интересува е свързан с любовта, то предсказанието е доста добро, но във всички останали сфери няма да имате късмет.

Чаените листенца са само вляво – чакат ви и добри и лоши събития, независимо от въпроса, който сте задали.

Ако на повърхността виждате всички листенца, които сте сложили в чашата, това означава, че нямате търпение или че чаят е приготвен неправилно. Може би това е предупреждение, да не прибързвате, защото както в любовта, така и в паричните дела, това обикновено не води до нищо добро.

Ако чаените листенца плуват някъде по средата, без да се издигат на повърхността, тогава ще жънете успехи както в личния си живот, така и на работното място. Възможно е да получите голяма сума пари, бонус или подарък. Най-вероятно ви очаква повишение. Във връзката ви ще има любов и страст. 

Author: admin

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *