Начало Значението на най-разпространените символи в сънищата: Част втора

Значението на най-разпространените символи в сънищата: Част втора

Значението на най-разпространените символи в сънищата: Част втора

По време на сън информацията, идваща от подсъзнанието, достига до нас много повече. Неслучайно се е случвало да сънувате нещо, което сякаш ви дава отговор на въпрос или ви показва правилния път, когато се колебаете. Вижте какво е значението на някои от най-разпространените символи в сънищата.

Значението на най-разпространените символи в сънищата: Част втора
 © iStock

Какво е значението на най-разпространените символи в сънищата? В първа част вече ви разкрихме тълкуванията на някои от символите, които навярно са били парченце от пъзела на някой ваш сън. Сега продължаваме със значението на още от най-разпространените символи в сънищата.

Зъби

Зъбите в съня символизират личната сила и увереност. Ако сънувате, че зъбите ви падат, значи във вашата реалност се случва нещо, което смазва увереността ви и(ли) ви кара да се чувствате безсилни.

Бебе

Бебето в съня е символ на началото на нещо ново. Това ново начало може да се отнася за нещо сравнително малко като нов проект в работата, но също така може да бъде стартът на голяма промяна, засягаща досегашния ви начин на живот. Появата на бебе в съня, разбира се, би могло да символизира и желанието ви да имате дете. Бебето е символ още на собствената уязвимост и желанието да се чувствате обичани.

Добави описание

Детство

Ако сънувате нещо, свързано със собственото си детство, това може да означава, че част от вас иска отново да преживее тези моменти. От друга страна в съня ви може да се появи нерешен въпрос от детството ви, който се нуждае от решение. Вероятно успешното справяне в проблема ще ви помогне да живеете по-спокоен и щастлив живот.

Конкретен човек

Сънят с участието на конкретен човек от действителността, с когото имате взаимоотношения, ви подтиква да обмислите връзката си с него. Необходимо е в реалността да обърнете по-голямо внимание върху отношенията си с човека (семейни, приятелски, любовни и т.н.).

Планина

Планината в съня е символ на пречките и трудностите в реалния живот. Ако обаче сънувате, че изкачвате планината, значи ви очаква успех. На планината в съня може да се гледа и като на вътрешен подтик да се активизирате, да поемете живота в свои ръце и да действате.

Добави описание

Дом

Домът в съня има много значения, самият дом като сграда представлява вашата вътрешна психика – съзнанието. Всяка стая или етаж символизира различни емоции и спомени, както и може да има разнообразни интерпретации на събитията.

Животни

Животните в сънищата често представляват онази част от вас, която се чувства свързана с природата и оцеляването. Ако например сънувате, че ви преследва хищник, значи сдържате потиснати емоции като страх и агресия.

Добави описание

Кола

Колата в съня е символ на контрола над живота. Ако сънувате, че карате кола, значи вие контролирате живота си. Ако обаче сънувате, че автомобилът е извън контрол, вероятно нямате много контрол върху моментните събития в живота си.

Закъснение

Ако сънувате, че закъснявате, значи в реалността изпускате голяма възможност, която е важна за вас. Закъснението в съня би могло да се тълкува и като признак, че в действителност се чувствате неподготвени, неорганизирани или че не успявате да се справите с всички задачи.

Author: admin

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *