Начало Как да засилите връзката с шестото си чувство?

Как да засилите връзката с шестото си чувство?

Как да засилите връзката с шестото си чувство?

Вашето шесто чувство може да направи живота ви по-добър, показвайки ви кои всъщност са правилните решения за вас. Шестото чувство може да ви помогне да реализирате своя пълен потенциал и да живеете така, както винаги е било предопределено да живеете.

Шестото чувство е вътрешното чувство за напътствие и познание, което всеки от нас притежава. Използвайки шестото си чувство или своята интуиция, както много хора го наричат, вие ще можете да вървите в правилната посока и да взимате най-правилните решения за живота си.

Всеки човек е роден с шесто чувство, но определяща е степента му на развитие – доколко вие успявате да чувате неговия глас и разбира се, дали се вслушвате в него. Вероятно всеки от вас в даден момент от живота си е усещал влиянието на своето шесто чувство, което сякаш му е нашепвало какво трябва или не трябва да прави.

Развивайки своето шесто чувство, вие ще добиете една съвсем различна представа за живота, ще бъдете по-уверени в себе си и ще виждате по-лесно правилното за вас самите.

Добави описание

Как да „чувате“ по-ясно шестото си чувство?

Не бързайте

Живеем в забързан и шумен свят, а ежедневието ни изобилства от стресови фактори. Всички те ни отдалечават от вътрешното познание, което притежаваме и заглушават интуицията. Ето защо колкото по-често успявате да се отделите от външния шум и да се радвате на тишината в себе си, толкова по-вероятно е да чуете гласа на вашето шесто чувство. Не е задължително познанието да дойде с мисли, понякога то е въпрос на усещане (дори и физическо, в областта на стомаха). Отворете съзнанието си и бъдете търпеливи, процесът на свързване с шестото чувство изисква време и истинско желание.

Следвайте знаците

Колкото повече се отваряте към шестото си чувство, толкова повече синхронности ще започнат да се появяват във вашия живот. Чувате ли една и съща песен отново и отново? Виждате едно и също число често? Обърнете внимание на сигналите, които вселената ви дава, може да има скрито значение в тези невидими улики.

Добави описание

Обърнете внимание на информацията от шестото си чувство

Понякога шестото чувство ще ви проговори чрез проблясък на вдъхновение, отговор на проблем или осъзнаване, което води до ново ниво на разбиране. Обърнете внимание на тези специални моменти. Колкото повече признавате и оценявате своята вътрешна мъдрост, толкова по-голяма е вероятността да подсилите връзката си със своето шесто чувство.

Обърнете внимание на сънищата си

Независимо дали го осъзнавате или не, всички ние имаме сънища и вътрешни прозрения, които носят важна информация и ни водят в определена посока. Обърнете внимание на сънищата си и се опитайте да разгадаете посланието, което те носят. Въпросите ви са като врата към един изцяло нов свят на познание.

Добави описание

Не пренебрегвайте чувствата си

Срещали ли сте някого, към когото сте изпитали мигновено някакво „чувство“? Това чувство може да е както позитивно и приятно, така и негативно. Колкото повече внимание обръщате на чувствата си, толкова повече информация ще можете да добивате чрез тях. Независимо какво изпитвате, чувствата са един от начините вашето шесто чувство да се свързва с вас. Чувствата ви могат да ви помогнат пред вас да се отворят нови възможности или да ви предпазят от вреда.

Спрете да казвате „не“

За да чувате по-ясно гласа на шестото си чувство, трябва да спрете да казвате „не“ и да слагате прегради между вас и интуицията ви. Когато питате, бъдете готови за отговор и не потискайте вътрешния си глас, който се опитва да се свърже с вас. Понякога отговорът може да не е този, на който сте се надявали или дори този, който сте готови да приемете.

Като при всяко друго умение или способност, нужна е практика, за да се свържете по-силно с шестото си чувство. Колкото повече инвестирате в тази посока, толкова повече резултати ще имате. Връзката с шестото чувство, с интуицията, е мощна и въздействаща и си заслужава да я имате.

Author: admin

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *