Начало Повтарящи се числа? Какво означава това?

Повтарящи се числа? Какво означава това?

Повтарящи се числа? Какво означава това?

Ако често ви се случва да виждате повтарящи се числа, това може да ви изглежда като чисто съвпадение. Истината обаче е, че повтарящите се числа носят послание за вас и за начина, по който се развива вашия живот. Научете повече за повтарящите се числа. Поглеждате към часовник, телефона си, радиото, знак или което и да е друго място и често виждате повтарящи се числа? Това не е никаква случайност, а напротив – случва се с причина. Смята се, че повтарящите се числа са начина, чрез който нашите духовни водачи и други висши същества контактуват с хората. Повтарящите се числа имат своя смисъл и носят послание към човека, който ги вижда.


Ако често виждате повтарящи се двойки, това означава, че трябва да продължите своя път, без значение какво мислят останалите. Вие сте дали шанс на истинското си Аз да се покаже и трябва да вярвате в него. Каквото и да е чувствате, че ви задържа – пуснете го и продължете.

3

Повтарящите се тройки означават, че духовните водачи са призовани да ви помогнат по пътя и вие винаги сте защитени. Не живейте в страх, защото сте благословени от божествената светлина и енергия на вашите ангели. Те са до вас и няма да позволят да ви се случи нещо лошо.

Добави описание

4

Ако виждате много четворки, посланието е, че ще започнете да привличате изобилие във всички аспекти на живота си. Дори да сте имали емоционални, финансови или друг вид проблеми, ще видите как животът ви ще се промени драстично. Вече сте се докоснали до енергията на Вселената и ще започнете да наблюдавате много положителни промени.

5

Повтарящите се петици означават, че животът ви ще започне да се движи напред в положителна посока. Дори напоследък да сте се чувствали в застой, в страх или пък изгубени, не се поддавайте на тези притеснения. Продължавайте да следвате сърцето си и всичко ще се нареди.

6

Ако виждате често числото шест, това е знак, че трябва да забавите темпото. Макар повтарящите се шестици да имат негативен оттенък, по-дълбокият им смисъл е, че е необходимо да отделите повече време за вас самите. Може би не се намирате в най-добрия етап от живота си, което ясно сочи, че имате нужда от релаксация и балансиране. Ако започнете да се грижите за собствената ви енергия, ще видите, че все повече ще привличате такава и отвън към вас.

Добави описание

7

Повтарящите се седмици означават, че вратите са широко отворени за вас, за да продължавате да учите и да растете. Ще продължите да се развивате в по-осъзната личност и ще подобрявате своя начин на живот. Това от своя страна може да бъде мотивация за други хора да последват вашия пример.

8

Виждането на повтарящите се осмици е рядко явление, но ако се случва при вас, това означава, че сте попаднали в дълбокото, скрито царство на Вселената. Повтарянето на числото 8 има много лечебна, шаманска енергия, така че ако го видите, непременно обърнете внимание. Може би сте на път да откриете дълбоки истини за това как „работи“ Вселената.

9

Ако виждате повтарящи се деветки, това означава, че затваряте една глава от живота си и отваряте нова. Може би сте в неподходяща връзка или работа, с която е дошло време да се разделите, че да продължите да вървите по уникалния си път. Ще научите важни уроци, което ще ускори вашия духовен растеж.

Author: admin

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *