Начало Информация за мен

Информация за мен

За Карла – ТОП ФЕНОМЕНА НА БЪЛГАРИЯ
ТОП ФЕНОМЕНА НА БЪЛГАРИЯ

Карла,
е псевдонимът на една 33 годишна жена,която в продължение на 10 години всеки ден работи в помощ на хората.Доказвайки своите способности пред вас /хората на които е помогнала/ и решавайки всяка проблемна ситуация в живота ви,Карла все така усърдно продължава да работи за вас.

Казват, че животът е такъв какъвто си го направиш…

Не, живота е Съдба! Закодирана и предрешена още много преди нашето раждане – чрез душата. Още от дете усещах себе си различна , някак отчуждена от всички и всичко. Исках да бъда като другите , но не бях. Израснах в свой свят , в който нямаше почти никой друг – защото ме разбираха трудно или погрешно. Когато загубих майка си бях млада и не уверена , чудех се как ще се справя без нейната безрезервна подкрепа. И така дните минаваха , а аз все повече и повече се затварях в себе си. Беше ме страх , че няма да мога да продължа напред и да съм силна… Тогава в мен като че ли израсна нов и различен човек . Започнах да се вглеждам в хората и да се опитвам да разбера тяхната болка , радост , усмивки или сълзи. Докато един ден отговорите не започнаха да идват сами при мен – просто поглеждах някого и можех да усетя неговият свят . В началото си мислех , че си внушавам и всъщност няма нищо общо с техният житейски път, докато един ден реших да изразя това което усещах и виждах пред една случайно срещната жена в парка . Спрях се до нея и си казах -Ще рискувам и ще разбера истината – или ще позная или не! Бях само на 18 години , но този ден бележи моят живот завинаги. Погледнах я и казах – Много болка има във вас , усмихвате се ,ала тайно плачете , криете неизлечима болест от близки . Жената ме погледна стреснато и ми каза – Да , така е , но моля оставете ме на мира …Всъщност вие от къде ме познавате ? *  Аз се стъписах и не знаех какво да отговоря. Забързах се и се прибрах вкъщи , запознах да си задавам все повече и повече въпроси – как е възможно , та от къде зная всичко това .

След това мина дълго време в което не смеех да си помисля дори за това , че може да имам дарба – а моята дарба се оказа това да усещам и изживявам болката и щастието на хората край мен виждайки ги като ясни и точни събития. Така една година по -късно реших да дам първата си прогноза и интервю за вестник *Галерия* – в него прогнозирах събития за една година напред във времето и си казах , ако се случат то значи аз наистина умея и имам дарбата! Междувременно развивах своите способности и хората разказваха отзиви за мен. Ден след ден , от човек на човек аз успях да затвърдя свето име и да се докажа! Вече 12 години всекидневно работя в помощ на хората и отварям домът, и сърцето си за всеки който вярва в мен и в това ,че ще му бъда полезна. Благодаря на всички хора минали през мен през годините – дори и на тези които на които не успях да позная или помогна – защото така разбрах своите грешки , а грешки в това да се вгледаш в душата на един човек са Недопустими! Продължавам да работя за вас , искрено ваша Карла !

 

.<?div>


+
Доволни клиенти
+
Верни предсказания
+
Амулети и медальони
+
Премахнати магии

ТОП ФЕНОМЕНА НА БЪЛГАРИЯ – Карла. ЯСНОВИДЕЦ. Гадател и ясновидец Карла помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!