Giving

Т.Стефанова

Вече съм семейна и имам едно прекрасно детенце. Това щастие дължа единствено на Карла. Тя ми е помагала много и преди това. В едно от посещенията ми нямах никакви финансови възможности и тя ми направи процедурата безплатно. Помагала ми е нееднократно. Желая и много здраве и щастие, защото тя го заслужава.
Read more

П.Иванова – учителка

При Карла идвам втори път и то преди всичко с голяма благодарност. Първия път дойдох с недоверие към нея и за да придружа приятелката си. Влязох. Изслушах я и бях изумена от точността на събитията които се бяха случили и за които тя ми каза. После предсказа бъдещи събития, които се случиха така светкавично, както
Read more

Г.Стоянов

За втори път съм при Карла, защото тя прави невероятни неща. Бях при нея преди едно година и живота ми сега е обърнат на 180 градуса. Видях много щастие и любов, които преди това не познавах. Съпругът ми се завърна при семейството и отново можем да живеем нормално.
Read more

П. Мил. Денков, гр. Варна

Дойдох преди една години при г-жа Карла с тежък проблем – племенникът ми се дрогираше и се събираше с много лоши момчета. След като и разказах всичко, тя ми направи изчистване на дома и семейството и защитата.
Read more

В.Петрова

Дойдох отново, за да благодаря лично на феномена Карла, защото с нейната неоценима помощ се решиха жизненоважни за мене проблеми. Вярвам, че с нейната божествена сила, която притежава, ще ми помогне още. Бъди благословена, Карла.Да си жива и здрава да помагаш и на другите. Навсякъде разказвам и те препоръчвам да
Read more