Values

Галена от Плевен

Идвала съм при Карла няколко пъти и винаги си отивам много доволна. Винаги е готова да помогне и приема всеки проблем като личен. Честна е и директна , не ми е спестила нищо ,казвайки дори и лошите неща- за което и благодаря!
Read more

Г.Стоянов

За втори път съм при Карла, защото тя прави невероятни неща. Бях при нея преди едно година и живота ми сега е обърнат на 180 градуса. Видях много щастие и любов, които преди това не познавах. Съпругът ми се завърна при семейството и отново можем да живеем нормално.
Read more

Здравко

Дойдох миналата година за първи път. Предстоеше ми операция с не особено благоприятни прогнози. Г-жа Асенова обаче ме окуражи. Каза ми, че резултатът от операцията ще бъде успешен. На мен ми прозвуча фантастично. Но…се оказа самата истина. Днес съм здрава и очаквам да се случи и най-важното за мен – създаване на
Read more

Николай Йорданов

Идвал съм един път. Бях много доволна и благодарна. Сега идвах за втори път. Имах голям проблем. На сина ми откраднаха колата. Каквото каза Мария, това стана. За два дни се намери колата. Здравословно цялото ми семейство не беше добре, оправи се всичко. Благодаря за всичко на Карла .Желая много здраве, щастие и успех.
Read more

В.Петрова

Дойдох отново, за да благодаря лично на феномена Карла, защото с нейната неоценима помощ се решиха жизненоважни за мене проблеми. Вярвам, че с нейната божествена сила, която притежава, ще ми помогне още. Бъди благословена, Карла.Да си жива и здрава да помагаш и на другите. Навсякъде разказвам и те препоръчвам да
Read more