Начало Благодарности

Благодарности

Вече съм семейна и имам едно прекрасно детенце. Това щастие дължа единствено на Карла. Тя ми е помагала много и преди това. В едно от посещенията ми нямах никакви финансови възможности и тя ми направи процедурата безплатно. Помагала ми е нееднократно. Желая и много здраве и щастие, защото тя го заслужава.

Т.Стефанова
Т.Стефанова

Благодаря на Карла,че беше до мен в най-трудните моменти от живота ми. Затова ,че промени моят живот из основи и ме накара отново да вярвам в себе си.

Иванела – Г.Оряховица

Идвала съм при Карла няколко пъти и винаги си отивам много доволна. Мога със сигурност да кажа, че помага винаги и на всекиго. Д-р Р. от Варна ходеше на работа с две патерици. След магическо изчистване, което направи Мария, той хвърли патериците и сега вече е добре. Обръщам се към всички хора, които имат здравословни проблеми или магически замърсявания да посетят Мария Асенова. Бог да и помага на нея, а тя на нас.

П.М., Самоковa
П.М., Самоковa

За втори път съм при Карла. След посещението при нея стават чудеса. Много и благодарим!!

Евелин
Евелин

Идвала съм при Карла няколко пъти и винаги си отивам много доволна. Винаги е готова да помогне и приема всеки проблем като личен. Честна е и директна , не ми е спестила нищо ,казвайки дори и лошите неща- за което и благодаря!

Галена от Плевен
Галена от Плевен

За втори път съм при Карла, защото тя прави невероятни неща. Бях при нея преди едно година и живота ми сега е обърнат на 180 градуса. Видях много щастие и любов, които преди това не познавах. Съпругът ми се завърна при семейството и отново можем да живеем нормално.

Г.Стоянов
Г.Стоянов