Начало Двете страни на всяка зодия

Двете страни на всяка зодия

22 юли

Двете страни на всяка зодия

ОВЕН

Добра страна: Овните са енергични и пълни с живот. Те са хора на страстта, а на работа са мотивирани и целенасочени. Представителите на зодия Овен са авантюристични и не се отказват пред трудностите в живота.

Лоша страна: От друга страна Овните са хора на настроенията и около тях често трябва да се внимава. Понякога в раздразнението си стават агресивни, макар и само на думи. Ако не им е ден, по-добре внимавайте, защото лесно се ядосват.

 

ТЕЛЕЦ

Добра страна: Телецът е много внимателен при всеки избор в живота си – от работното място до партньора. За Телците думата компромис често е непозната. Те обичат всичко, което е трайно. Представителите на зодия Телец си падат по луксозните удоволствия и не се страхуват да работят усилено за тях. На тях винаги може да се разчита.

Лоша страна: От друга страна представителите на зодия Телец са упорити и рядко са склонни на компромиси. В интимно отношение понякога са твърде доминиращи и обсебващи и не е лесно да намерят човек, който да се справи с ината им.

 

БЛИЗНАЦИ

Добра страна: Когато говорим за зодия с две страни, Близнаците са нещо като символ в това отношение. На коя тяхна страна ще попаднете, често е непредвидимо и въпрос на късмет. От една страна Близнаците са приятелски настроени и обожават да са сред хора. Често пъти са приятно разсеяни и живеещи в свой свят.

Лоша страна: Другата страна на Близнаците е по-сложна. Често не уважават мнението на останалите, мислейки си, че са прави. Действат импулсивно и дори да грешат, няма да си признаят. Прекалено лесно се стресират и имат склонността да изпадат в депресивни състояния.

РАК

Добра страна: Представителите на зодия Рак са хора, които съчувстват на всеки. Те са чудесни слушатели и верни приятели. Винаги са готови да помогнат.

Лоша страна: Лошата им страна е, че са прекалено търпеливи и съзнателно оставят хората да се възползват от тях. Не обичат да говорят директно в очите и когато напрежението се натрупа, избухват.

ЛЪВ

Добра страна: Родени лидери, Лъвовете блестят във всяка ситуация. Те са амбициозни, обожават големите компании и вниманието, знаят как да насочат светлините на прожектора към себе си. Уверени са и това си личи отдалеч.

Лоша страна: В същото време обаче Лъвовете прекаляват понякога с търсенето на внимание. В желанието си всичко да се върти около тях, те стават драматични и дори претенциозни.

ДЕВА

Добра страна: Представителите на зодия Дева имат много набито около за детайлите. Те действат методично и внимателно, не обичат несъвършенствата. Анализират и търсят логиката, за да изберат правилен начин за действие. Търпението им е пословично.

Лоша страна: Лошата страна на Девите, е точно тази свръханалитичност, която понякога не им позволява да действат и ги кара да се съмняват във всичко.

 

ВЕЗНИ

Добра страна: Представителите на зодия Везни са внимателни. Уважват всеки и не се страхуват да го демонстрират. Обичат живота им да е в баланс и избягват крайностите на всяка цена.

Лоша страна: Избягването на конфликти може и да е хубаво нещо, но при Везните то достига неприятни крайности и често ги прави да изглеждат нерешителни.

 

СКОРПИОН

Добра страна: Скорпионите са хора с бързо мислене. Имат интересно чувства за хумор, макар често да оставят неразбрани. На Скорпионът може да се разчита винаги, макар да е по-обран в поведението си. Представителите на тази зодия са честни, понякога прекалено за околните, но и много независими.

Лоша страна: Когато Скорпионът реши да елош, не искате да сте на пътя на жилото му. Отмъстителни и доста манипулативни, представителите на тази зодия не се страхуват да потърсят справедливост по трудния начин.

СТРЕЛЕЦ

Добра страна: Може би най-добрата страна на зодия Стрелец е техния неизчерпаем оптимизъм. Те са авантюристи, но действат винаги премерено. Обичат да общуват с останалите и се вслушват в това, което чуват. Неизчерпаемата им енергия често ги превръща във вдъхновение за околните.

Лоша страна: Най-големият недостатък на зодия Стрелец е невъзможността им да се фокусират върху определена задача. Ако не са си поставили конкретна цел, бързо се отегчават и разсейват. Обикновено имат нужда от надежден партньор, който да им помага да следват пътя, по който са тръгнали.

КОЗИРОГ

Добра страна: Представителите на зодия Козирог са трудолюбиви. Обичат успеха особено когато им носи финансова сигурност. Мотивирани и практични, Козирозите са умерени материалисти. Не търсят лукса, но обичат финансовата стабилност в ежедневието си. Работата е едно от най-важните неща в живота им.

Лоша страна: Лошите страни на зодия Козирог не са малко. Те са инати, често прекалено спонтанни в лошите си реакции. Трудно сдържат гнева си. Като лидери са добри, макар понякога да са прекалено обсебващи. Трудно им е да приемат чуждите идеи и им трябва доста време, за да ги осмислят и приемат.

 

ВОДОЛЕЙ

Добра страна: Представителите на зодия Водолей са може би най-интересните и сложни в зодиака. Те обичат да пътуват и да опознават нови култури. Обожават да общуват и могат с часове да говорят с някого, ако темата ги обогатява. Авантюристи са и имат вкус към екстремните приключения.

Лоша страна: Сред лошите качества на зодия Водолей е трудността им да се отдадат на някого напълно емоционално. Често ги определят като вятърничеви, непостоянни и разсеяни в ежедневието.

 

РИБИ

Представителите на зодия Риби са много емоционални, макар и да го крият. Те са креативни личности, винаги имат куп идеи за осъществяване, но никога не парадират с това. Състрадателни са, винаги напълно отдадени на приятели и семейство.

Лоша страна: Рибите обаче често успяват трудно да се впишат в реалността. Те живеят в свой свят, следват своя логика и не успяват да разберат чуждата. Често вярват, че тяхното мнение е единственото възможно. Когато са напрегнати, имат склонността да се затварят в себе си и да не допускат дори най-близките си.