Начало ПРОГНОЗИ ОТ КАРЛА – ЗА СВЕТА , ХОРАТА И ОЩЕ НЕЩО…

ПРОГНОЗИ ОТ КАРЛА – ЗА СВЕТА , ХОРАТА И ОЩЕ НЕЩО…

25 сеп.

ПРОГНОЗИ ОТ КАРЛА – ЗА СВЕТА , ХОРАТА И ОЩЕ НЕЩО…

 

Живеем в динамично време в което няма сигурност в нищо и никъде.Всеки ден живота става все по-усложнен и труден , много от хората са на ръба на отчаянието и депресията. Всичко е заради измисления КОВИД , заради манипулациите и бездушието на хората които искат да ни унищожат. Да искат да ни унищожат !!!И НЕ ГО КАЗВАМ СЛУЧАЙНО. Защото зад всичко се крие само и единствено действие от човек, а не от болест или от нещо зависещо от нас самите!Сега се запитай – На мен лично ясно ли ми е , че не съм болен? Ясно ли ми е ,чесъм достатъчно силен за да вярвам и да се справя? И ако отговора е ДА продължи да четеш…

До края на тази година се очаква да има много повече смърт и бройки на хора от Ковид, до декември целият свят отново ще е затворен – и следователно лесен за контрол!Не вярвайте !Бройките са измислени , а хората си умират от естествени болести.В България няма да успеят да свалят правителството въпреки многобройните протести и недоволство. Скоро хората ще се принудат отново да си стоят у дома – без работа , без пари,без ясна мисъл – и естествено лесни за манипулиране!

Децата ще минат отново на онлайн обучение и отново ще изживеят АНТИСОЦИАЛНАТА СРЕДА И НЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УЧЕНИЕ , ЗАЩОТО ТОВА Е ЦЕЛТА ДА НЕ СЕ УЧИ , ДА НЯМА УМНИ И МЛАДИ БЪЛГАРИ.

Звучи жестоко… да често съм обвинявана в това ,че съм черногледа и негативна… но за огромно съжаление не виждам нищо ново и хубаво да се задава до лятото на 2021 година. Много от медицинските лица ще напуснат сами и по собствено желание , защото няма да издържат на лъжите които ще трябва да кажат.Зимата ще бъде много кратка , но МНОГО СТУДЕНА , ще има дни в който ще е мраз и студ нечувани до сега.

Раждаемостта рязко ще намалее и януари месец ще се говори за изключително малък ръст на раждания през 2020 година!

Бъдете силни , бъдете себе си ,бъдете добри …

Скоро ще изгрее Слънце /казвам го метафорично/, ще дойде лятото и живота ни ще тръгне в нова насока!

С поздрави Карла